Frozen veruit het populairste aankleedspelletje!

Aankleedspelletjes zijn overal op het internet te vinden. Er is echter maar één titel die er uit springt. Het aankleedspel in het Frozen thema. Kinderen blijven dol op deze karakters en zijn gek op de mooie jurken uit de Frozen serie.

Eerlijk gezegd is het natuurlijk niet gek dat dit genre zo populair is. De Frozen film uit 2013 was het grootste succes van Disney ooit met gigantische kijkcijfers. De leuke liedjes bleven in de hoofden van de kinderen zitten en de film werd keer op keer herhaald. Niet gek dus dat iedereen probeert om een graantje mee te pikken van het succes van Frozen.

Frozen is dé manier om populaire spelletjes te maken

Naast het traditionele aankleed spel gebaseerd op het Frozen thema zijn er nog veel meer spelletjes te spelen. Zo is er bijvoorbeeld een spel waarbij je Olaf de sneeuwpop moet schoonmaken, het maken van Elsa cupcakes en het opmaken van Elsa. Stuk voor stuk zijn dit spelletjes waarbij het thema wordt gebruikt om een leuk spel in de disney sfeer te creëren.

Waar komt nou het succes van Frozen vandaan? Er zijn een aantal redenen om dit te duiden:

Frozen heeft niet echt een genre waar het verhaal op is gebaseerd. De film is naast een animatiefilm ook een familiefilm, avonturenfilm en romantische komedie. Door deze genre mix wordt het voor heel veel doelgroepen leuk om naar te kijken. Wellicht één van de grote pluspunten van de film zijn de liedjes die door de film worden gezongen. Deze liedjes zijn makkelijk, door iedereen mee te zingen en blijven in je hoofd zitten.

Daarnaast is de side-kick van Elsa een schattige sneeuwpop genaamd Olaf. Olaf is onhandig maar een schat van een sneeuwpop met een hoog knuffelgehalte. Kinderen lopen weg met dit karakter en Olaf zorgt dan ook voor een absolute meerwaarde in de film.

Één ding is zeker, de Frozen spelletjes blijven maar komen en we zijn er nog lang niet van af (dat willen we natuurlijk ook niet).