De meest bekende aankleed spellen!

Elke vrouw of jongen heeft het wel is gespeeld, een aankleed spel. Het idee van deze spellen is om je personage zo mooi mogelijk aan te kleden, compleet naar jou eigen smaak. Er zijn honderden van dit soort spellen uitgebracht, voornamelijk gratis. Maar welk van deze games zijn het meest gespeeld?

Kim Kardashian: Hollywood

Kim Kardashian: Hollywood is een gratis te spelen rollenspel dat op 24 juni 2014 werd uitgebracht op iOS en Android. In het spel is het doel van de speler om hun bekendheid en reputatie te vergroten, te beginnen op de E-lijst en stijgen naar de A-lijst. Door middel van het stijlen van het personage en rollenspellen met andere grootse artiesten.

Lady Populair

In dit spel pas je eigen supermodel aan en leid je haar door de glamoureuze modewereld. Volledig gratis te spelen, in de Lady Popular wereld vind je verschillende mini-games, winkelcentra, huisdieren, vriendjes en duels. Deze game houdt het dus niet alleen bij het aankleden maar gaat ook een stapje verder. Dit verklaart de populariteit van het spel. Je kunt dus wel stellen dat de game consultants hun werk goed hebben gedaan.

The Sims Mobile

De Sims een ware klassieker onder de games, wie kent het niet? In de Sims creƫer je je eigen personages en kun je het leven van deze karakters compleet naar je eigen voorkeur inrichten. Je kunt hun huizen ontwerpen en inrichten, bepalen wat ze dragen en bepalen wat ze doen. Van vrije tijd tot werk en relaties, jij bepaald. In tegenstelling tot bovenstaande games is deze dus wel een stapje verder. Maar daar in tegen ook weer minder gespeeld.

Mocht je nou nieuwsgierig geworden zijn naar deze games, dan hebben we goed nieuws! Ze zijn allemaal gratis te spelen op je PC of mobiel.