Denda Games lanceert website gratis online spelletjes

Denda Games, uitgever en marktleider van Nederlandstalige casual games en het bedrijf achter de download spellen website Denda.com, heeft deze week een nieuwe website met een uitgebreid aanbod online spelletjes gelanceerd; www.dendaspelletjes.nl

Denda Games lanceerde in 2009 haar website voor online downloadspellen. Op Denda.com kunnen online gamers Nederlandstalige download spelletjes 1 uur gratis uitproberen, om vervolgens voor een aantrekkelijke prijs aanschaffen. Het assortiment is inmiddels gegroeid tot meer dan 1400 download spellen en bestaat uit spelletjes van de grote game ontwikkelaars zoals Big Fish Games, Artifex Mundi en Domini Games.

Uitgever

Als uitgever van high-quality download games is het voor Denda Games een logische stap om het aanbod online spellen uit te breiden. We hebben inmiddels overeenkomsten gesloten met de grootste social games ontwikkelaars ter wereld zoals Plinga (Galaxy Life en Landleven), Goodgame Studios (Big Farm, Goodgame Empire) en Upjers (My Little Farmies, My Fantastic Park). Het aanbod spelletjes is overzichtelijk onderverdeeld in verschillende categorieën en thema’s zodat het voor de gebruiker makkelijk is om de spellen te vinden waarin hij/zij is geïnteresseerd!

De nieuwe website richt zich dus op iedereen die graag even een spelletje speelt. Het aanbod bestaat uit online spellen zoals Candy Crush Saga, Bubble Shooter, Landleven, Bingo, Aankleed spellen en vele anderen.

Over Denda Games:

Denda Games is uitgever van Nederlands en Franstalige casual games, computerspelletjes voor je PC, Nintendo DS, Nintendo Wii en downloadspelletjes. Denda Games is opgericht in 2007 en is retail-marktleider onder de uitgevers van betaalbare “casual games” op PC CD-ROM in de Benelux.